FAQS

Per què les comandes han de ser abans de dimarts, a les 17 h?

*Som una empresa molt petita i per poder donar un bon servei, elaborem i preparem les comandes entre dimarts i dimecres per servir-les dijous. Les comandes que ens arriben més tard, intentem de gestinar i us informem si les podem preparar o passen a la setmana següent.

Podem venir a comprar a La Rocassa ?

*Sí, però si no ens heu enviat la comanda abans, segurament només podreu comprar embotits, ja que no elaborem més producte del que tinguem encarregat.

Per què no elaboreu més producte fresc per poder venir a comprar?

*Treballem sota comanda i amb carn fresca cada setmana. No podem fer estocs de cap producte, sinó perdríem l'essencia de l'empresa, que és oferir un producte fresc, sense conservants ni colorants.

No puc pagar per la web ?

*No, la web dóna un import bastant aproximat, però no exacte. Les plates van a pes i nosaltres facturarem el seu pes real, per això l'import no és mai exacte.

Com es fa el pagament?

*Un cop entregada la comanda, es podrà fer el pagament amb efectiu, transferència o bizzum.

Hem fet una comanda i no m'ha arribat complerta, per què?

*Pot ser que falti algun producte, perquè en aquell moment se'ns ha acabat o no hem tingut temps d'elaborar-lo o, potser si és embotit, no està prou curat. De totes maneres, intentem que això no passi.

Quants dies tinc per consumir el producte si només conté sal i pebre ?

*Un cop entregada la comanda, si el producte està a la nevera a la temperatura adecuada, es pot consumir perfectement 5 dies després, ja que és carn fresca de la setmana en curs.