PAK DE CARN FRESCA I EMBOTITS Ampliar

PAK DE CARN FRESCA I EMBOTITS

Nou

Pack de carn variada de porc + 5 peçes d'embotits variats que pot contenir:  Hamburgueses, botifarra, salsitxa, secret, filet, mandonguilles, carn picada, llonzat, llom, carn magra, costella, cansalada viada, preparat per al caldo, pilotes del caldo + 5 peçes d'embotits variats.

Més detalls

80,00 €

Més informació

Pack de carn variada de porc + 5 peçes d'embotits variats que contenir:  Hamburgueses, botifarra, salsitxa, secret, filet, mandonguilles, carn picada, llonzat, llom, carn magra, costella, cansalada viada, preparat per al caldo, pilotes del caldo + 5 peçes d'embotits variats.

Els productes elaborats son a base de carn magre de porc de pagès de la raça Duroc, sal, pebre i el mes important, sense conservants.

Creiem que es important que nosaltres i els nostres fills podem gaudir d'una bona salut, aixì que en aquest poroducte NO trobaràs cap conservant ni colorant.

Producte elaborat amb carn de porc de pagès de la raça Duroc, nescut, i criat a La Rocassa, animals que han tingut el màxim benestar possible, criats amb jaç de palla, amb una nau exterior on hi toca la llum natural tot el dia , amb una alimentació sense Antibiòltics i diferenciada dels altres productors.


.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

5 altres productes de la mateixa categoria: