Nou
Bull negre elaborat seguint el mètode tradicional; embolicat en tripa natural.
Peça de 600 g aproximadament.
El preu es de 11 €/kg
Data de disponibilitat: 0000-00-00
Bull negre d'elaboració artesana fet a base de magre i retall de porc , llengua, ronyó, cotnes,fetje, sang, sal i pebre.
Els productes elaborats son a base de carn magre de porc de pagès de la raça Duroc, sal, pebre i el mes important, sense conservants.
Un dels nostres productes estrella.
Creiem que es important que nosaltres i els nostres fills podem gaudir d'una bona salut, aixì que en aquest poroducte NO trobaràs cap conservant ni colorant.
Producte elaborat amb carn de porc de pagès de la raça Duroc, nescut, i criat a La Rocassa, animals que han tingut el màxim benestar possible, criats amb jaç de palla, amb una nau exterior on hi toca la llum natural tot el dia , amb una alimentació sense Antibiòltics i diferenciada dels altres productors.